Radio Programma's gemaakt met Muziek & Ingesproken door Paul Vens.

 

Engels: 

Eigen muziek en tekst voor een USA Radio Programma over "Father's Day" (Engelstalig Over de relatie vader en zoon, met ook mijn eigen verhaal over dit boeiende onderwerp. 

https://www.spreaker.com/show/fathers-sons-by-paul-vens 

 

Engels:

Voor een Radio station in de USA maakte ik meerdere Radioprogramma's

Hieronder 60 min. lente-muziek en ingesproken in t Engels : " Spring Tunes"

Engels:

Radio Artist First Radio Network is een Radio station in de USA en ik maakte voor hen het Radioprogramma: Singing Bowls & Silent People, over het effect van Tibetaanse Klankschalen in de Zorgsector.

Singing Bowls & Silent People

 

Engels:

Argentinie: Op Radio Rueda & Radio Amordisc  in Argentinie is het Radioprogramma: Singing Bowls & Silent People, over het effect van Tibetaanse Klankschalen in de Zorgsector te beluisteren.

Singing Bowls & Silent People

 

 

*** Nederlands:

Voor Radio TVNR in Belgie maakte ik een programma over Tibetaanse Klankschalen in de Zorg. Hieronder 60 minuten Klankschalen-muziek en ingesproken in het Nederlands:

Tibetaanse Klankschalen in de Zorg

 

*** Nederlands:

Voor Radio TVNR in Belgie maakte ik een programma over de Lente: "Spring Tunes" Hieronder 60 minuten Lente-muziek en ingesproken in het Nederlands:

 Lente Muziek-Paul Vens Radio TVNR

 

 

*** Nederlands:

Voor meerdere Radiostations maakte ik een programma over Vader en Zoon of Vaderdag: Hieronder 60 minuten radio, ingesproken in het Nederlands:

Vader en Zoon radio programma 

 

*** Nederlands:

Naar aanleiding van mijn observaties en contact met kleine dieren zoals o.a de Hagedis, uil en vos schreef ik een boekje: "Kleine dieren in een grote wereld". En nu is er een radioprogramma met eigen muziek tekst voor Radio TVNR (60 min.)

Kleine Dieren en Muziek 

 

*** Nederlands:

Een van mijn mooiste programma's is "Muziek en het Landschap" geworden, het is te beluisteren op veel stations, maar ook hier. (60 min.)

Muziek en het Landschap

 

*** Nederlands:

De KRO-tv documentaire over mijn BDE.

 

Nadat ik voor het KRO Televisieprogramma "Een Tweede Leven" over mijn persoonlijke bijna-dood-ervaring vertelde, heb ik ervoor gekozen om zo nu en dan het land in te gaan om dit verhaal te vertellen. Juist omdat het zo belangrijk is hoe men met iemand omgaat die soortgelijke ervaring heeft gehad...! 

De lezing houdt in: vertellingen, voorlezen, muziek, klankschalen en open gesprekken over dit thema. 

 

KRO-tv documentaire over Paul Vens en zijn 14 dagen durende coma-periode, start op ongeveer 11 minuten. https://www.uitzendinggemist.net/aflevering/58025/Kros_Een_Tweede_Leven.html 

 

Hoe gaat het leven verder, op de werkvloer, op school, etc, waar niemand deze ingrijpende ervaring deelt?

Hoe reageren je vrienden als je vanuit een andere zienswijze hun vragen beantwoordt? 

Wie weet waar je het over hebt als je zoiets meegemaakt hebt? 

 

Informatie & hulplijn bijna dood ervaringen:  www.merkawah.nl  telefoon 06-50428220 (Netwerk Nabij Dood Ervaringen)

 

In het boekje "Woorden in de Tijd, het inspirerende licht van een Bijna-Dood-Ervaring" vertel ik over wat ik ervaren heb, en hoe het verder ging, terug in de wereld...

Het boekje is a € 11.00 als boek en als E-Book a € 5.50 te koop via Bol.com